Prince of Persia Classic

Prince of Persia Classic 2.1

Red de prinses en wordt de prins van Perzië

VOOR

  • Trouw aan het origineel
  • Uitstekende graphics
  • 3 spelmodi

TEGEN

  • Lastige besturing

Uitmuntend
8

Prince of Persia Classic voor Android is de remake van een gameklassieker die iedereen in de jaren 90 in zijn greep hield.

Prince of Persia Classic is 1 van de meest populaire platformers. In deze Androidversie speel je exact hetzelfde spel; iedereen die het origineel gespeeld heeft herkent direct het eerste level. Wat ook meteen opvalt is de grafische metamorfose. Prince of Persia Classic ziet er een stuk gelikter uit dan de versie uit 1989.

Net als in Super Mario Bros. moet je een prinses redden uit de klauwen van een slechterik. Onderweg ontwijk je tal van hindernissen en valkuilen. Tevens zijn de gangen een waar labyrinth, let dus op dat je niet verdwaalt. Prince of Persia Classic heeft 3 spelmodi: standaard, time en survival. Vooral de laatste is een uitdaging omdat je maar 30 minuten en 1 leven krijgt om de prinses te redden. Wil je alleen de standaardversie spelen? Probeer dan de gratis versie van Prince of Persia Classic.

De besturing van Prince of Persia Classic luistert erg nauw. Recht omhoog springen was nooit eerder zó lastig. Het komt dan ook te vaak voor dat je heen en weer loopt te schuiven in de hoop dat je op de goede plek staat. Dit is erg jammer, want verder is het nog steeds een heerlijke game.

Prince of Persia Classic is een prima remake van de klassieker. De game ziet er mooier uit dan ooit maar heeft niks van zijn originele charme verloren. Het is daarom zonde dat de besturing wat tegenvalt.

Meeste downloads Adventure voor android

Meer
Prince of Persia Classic

Download

Prince of Persia Classic 2.1

Beoordelingen about Prince of Persia Classic